Friday, October 14, 2011

Say CHEESE!!!!!


Gambar kelas auni di KID ZONE. Tak sangka sekejap je dah besar anak dara En. Faizzuddin ni. Tengoklah tu senyum pun tiru mcm papa dia...... mmg anak papa ni. Ni mmg senyum standard auni. Dia dah practice senyum mcm tu sbb papa kata COMEL. Gambar ni takde soft copy so mama pun scan jer sbb nak gak masukkan dalam blog mama yg sebenarnya mama sorang jer yg baca. Hehehe takpe nanti kalau auni ngan a'isy dah pandai baca diorang boleh baca ape yang mama tulis untuk diorang.

2 comments:

Hazlina (aka Alang) said...

Salam, bagus awak ambik masa record and write down apa2 yang berlaku pada family terutama anak2. kalau awak creat scrap book lagi baik.

anisdagreat said...

Bagus idea awak tu. Thanks!