Monday, July 18, 2011

Happy Birthday Sayang!



Sebenarnya malu nak tunjuk gambar kek ni yang tak berapa nak cantik..... tapi rasa dia wa cakap lu mmg manyak shiiiook la! Ni first time buat pandan layer cake ni..... resepi dia saya selongkar kat dapur kak ita MASAM-MANIS Thanks kak ita sbb kongsi resipi ni. Ini adalah kek favorite husband saya.... dah lama dia request kek ni tapi baru hari ni saya buat sbb hari ni birthday dia. Happy birthday Sayang! I doakan semoga u panjang umur, dimurahkan rezeki serta semua impian u menjadi kenyataan ( hehehe impian u tu pun impian i).










5 comments:

Hazlina (aka Alang) said...

wow...kita ne macam sama2 je nak bake kek hari minggu ne ye....saya bake bukan untuk suami saya tapi untuk makan sendiri.

Hazlina (aka Alang) said...
This comment has been removed by the author.
Fiq Fikri said...

yum2 cam best jum singgah blog lelaki geek..i follow u :D

noorsafone said...

salam kenal Anis...wah dh try layer pandan kek tu ya...cantik juga...macam ita buat.

anisdagreat said...

Kak noor, jauh beza kek saya ngan kek kak ita dari segi rupanya tu tapi rasa sama kot sbb resepinya mmg sedap kek ni. Thanks akak sbb sudi singgah diblog saya yg tak seberapa ni.